Calculatie en stichtingskosten

Ontwikkeladviseur BV heeft kostendeskundige die de markt in haar opdrachtverstrekking richting de bouw en infrawereld volgt. Door meer dan 15 jaar te hebben gewerkt aan de kant van de bouwer is het aan Ontwikkeladviseur BV om de klant optimaal te adviseren in haar opdrachtverstrekking.

De afdeling bouwkosten advies kan:

  1. Voordien worden ingezet om een goede overweging te kunnen maken in budget overwegingen. Van bouw/infrakosten tot stichtingskostenopzet/exploitatie.
  2. Bij opdrachtverstrekking worden ingezet om een transparant advies uitbrengen waarbij alle aanbiedingen worden gewogen naar inhoud en financiële kerngetallen. In deze om het aanbod op juistheid te vergelijken voordat opdrachtverstrekking gaat plaatsvinden.
In deze is ook de manier van opdrachtverstrekking belangrijk om aan de juistheid van verwachtingen te kunnen voldoen. Het is in deze fase belangrijk om de klant zijn wens optimaal te vertalen in de opdrachtverstrekking. Dit in combinatie met leveringsomvang en de aanvullende eisen t.a.v. garanties en aanvullende kosten.
calculatie-en-stichtingskosten
Calculatie en stichtingskosten
VOOR INFORMATIE BEL:
Marcel Molevelt | Tel. +31 (0) 6 53 71 26 72
Stichtingskostenspecialist Bouw/Infra